Під Харковом викрили чоловіка, який торгував людьми (фото)

Зловмисника затримали на прикордонному пункті "Гоптівка"

У Харкові поліцейські затримали чоловіка при спробі переміщення трьох жінок через державний кордон України з метою сексуальної експлуатації. Про це повідомляє ГУ НП в Харківській області.

Зараз зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

28 липня співробітники відділу розслідування особливо важливих справ та злочинів, учинених організованими групами і злочинними організаціями СУ ГУНП в Харківській області спільно з працівниками УБЗПТЛ та оперативно-розшуковим управлінням Державної прикордонної служби під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області затримали громадянина Російської Федерації за незаконне переміщення через державний кордон України трьох мешканок Харкова віком від 24 до 37 років з метою їх подальшої сексуальної експлуатації.

Зловмисника затримали на прикордонному пункті "Гоптівка". Він хотів переправити жінок у місто Бєлгород Російської Федерації.

Слідчі дії проводилися в ході розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України.

Зараз вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років. Досудове розслідування триває.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на Харківщині поліцейські викрили етнічну організовану групу, яка викрала чоловіка і вимагала за нього викуп у кілька десятків тисяч доларів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися