Харків'янин подався на посаду голови Полтавської ДБР

Згідно з декларацією конкурсанта, він живе тільки коштом пенсії

Харків'янин Федоров Любомир Віталійович, колишній директор директора ТОВ "Трабл Шутінг компані" став кандидатом на посаду глави полтавського відділення Державного бюро розслідувань (ДБР). Про це повідомляє Kharkiv Today.

Декларація про його доходи за 2019 рік 31 липня з'явилася на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

Федоров зазначив в документі тільки один об'єкт нерухомості: квартиру на 65,1 кв. м в Харкові. Але, вона повністю належить його дружині. Є у сімейства і два автомобілі: Honda CR-V 2008 року випуску, яка належить самому Федорову, і Ford Fiesta 2006 року випуску, записана на його дружину.

Єдине джерело доходу Федорова у 2019 році - це його пенсія в розмірі трохи понад 56 тис. Грн. Він був директором ТОВ "Трабл Шутінг компані", проте зарплати за це він не отримував. Його дружина заробила понад 162 тис. Грн, а місцем її працевлаштування значиться ТОВ ВБ "Інтелект України".

Цінних паперів, корпоративних прав, значних грошових або нематеріальних активів за станом на 2019 рік, судячи з декларації, у Федорова немає.

Пізніше, вночі 1 серпня на сайті НАЗК з'явилася точно така ж декларація, але Федоров подав її вже на посаду заступника директора полтавського відділення ДБР.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, у соціальних мережах з'явилася інформація про гучне затримання осіб, які можуть бути причетні до спроби продати посади губернатора Харківської області, а також голови податкової регіону.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися