З ХОДА йде директор Департаменту капітального будівництва

У сім'ї глави відомства є дві земельні ділянки та квартира

Директор Департаменту капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації Олексій Білоцький в суботу, 1 серпня, подав заяву на розрахунок. Про це повідомляє Kharkiv Today.

Перед звільненням він опублікував на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію. У ній він вказав дві земельні ділянки та квартиру.

Також він і його сім'я володіють наручними годинниками BAUME & MERCIER і три легкових автівки: LEXUS ES 350 2007 року випуску, BMW X1 2016 року випуску та Audi Q7 2018 року випуску.

Разом зі своєю дружиною, Вікторією Білоцькою, чиновник заробив з 18 квітня 88 094 гривні. Крім цього, у Білоцької є 1,25 мільйона гривень готівкою. 1 146 204 гривні він позичив "третім особам".

Згідно з декларацією чиновника за минулий рік, у його дружини є квартира в Харкові, а у самого Білоцька - 15 соток землі в Новопокровці (Чугуївський район).

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, посаду директора департаменту охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації звільнив Вадим Іванніков.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися