Харків’янин викликав копів, щоб вони його розважили, та пхав їм у карман долари

Харків’янин, який хотів відкупитися від адміністративної відповідальності, понесе кримінальну

У неділю, 9 лютого, харків’янин викликав патрульних. Повідомив, що хоче поскаржитися, та, як з’ясувалося, чоловіку просто було сумно, і він вирішив таким чином розважити себе. Про це прес-служба патрульної поліції Харківської області повідомила у в Facebook передають "Коментарі. Харків".

Коли патрульні повідомили чоловіку, що вони складуть матеріали за фактом завідомо неправдивого виклику спеціальних служб (ст. 183 КУпАП) і він понесе адміністративну відповідальність, чоловік занервував.

Під час складання постанови порушник намагався домовитися з копами та запропонував їм 50 доларів хабара. За ці гроші він хотів відкупитися від адміністративної відповідальності, та зробив тільки гірше.

Патрульні категорично відмовилися від хабара і попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за подібні дії. Чоловік не слухав та намагався покласти гроші до кишені поліцейської.

Все закінчилося приїздом слідчо-оперативної групи та кримінальним провадженням за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі (ст. 369 КК України). Всі події зафіксовані на нагрудні бодікамери патрульних.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові жінка відправила в нокаут незнайомця, який вкрав у неї букет квітів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися