У Харкові звільнили співробітника ресторану за расистські висловлювання

Директор мережі закладів громадського харчування приніс особисто свої вибачення

Харківська мережа ресторанів "Япошка" офіційно вибачилася перед хлопцем азійської зовнішності, який під час стажування у них чув на свою адресу расистські висловлювання. Про це розповів брат стажиста в Instagram і після цього в Instagram-акаунті "Япошки" опублікували заяву генерального директора мережі Дмитра Брезинського.

"Ми засуджуємо будь-яку дискримінацію, і ще раз приносимо свої вибачення Х'ю Хоанг за те, що йому довелося зіткнутися з проявом расизму в стінах нашої компанії.

Сьогодні нам з Х'ю Хоанг вдалося дізнатися по камерах відеоспостереження людини, який образив його. Цей хлопець жалкує про те, що трапилося і сьогодні написав повідомлення з вибаченнями Х'ю Хоанг за своєю ініціативою. Проте, ми хочемо підкреслити, що висловлювання, які він собі дозволив, неприйнятні, і прийняли рішення про його звільнення. Я не думав, що расизм - це та проблема, з якою можна зіткнутися в нашій компанії. Принципи взаємоповаги та толерантності серед співробітників дуже важливі для нас, тому ми відстоюємо їх своїми діями та будемо боротися з усіма проявами дискримінації ", - сказано в заяві.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові громадянин Туреччини на дитячому майданчику ледь не зарізав чоловіка. За даними правоохоронців, о 21:00 30 червня в поліцію звернувся 30-річний харків'янин. Він повідомив, що на дитячому майданчику біля будинку по проспекту Тракторобудівників невідомий чоловік кілька разів ударив його ножем. Також потерпілий надав детальний опис зловмисника.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися