Довірена особа Світличної на 179-му окрузі буде захищати журналіста Схем

Адвокат Анатолій Попов домагається відкриття кримінального провадження за трьома статтями

Адвокат Анатолій Попов, який був довіреною особою народного депутата Юлії Світличної на 179 окрузі Харківської області, представлятиме інтереси журналіста програми Схеми Михайла Ткача. Про це йдеться в матеріалі Радіо Свобода

picture

Йдеться про ситуації, яка вчора, 7 серпня, відбулася у квартирі у Ткача. Журналіст знайшов у себе вдома в стелі отвір, яке за всіма ознаками зробили для того, щоб розмістити в ньому прослуховуючий пристрій.

Співробітник Радіо Свобода розповів, що до нього доходили чутки про те, що його діяльність стала дратувати високопоставлених осіб. Після виявлення можливого жучка журналіст викликав поліцію. Також на місце події приїхали головний редактор Схем Наталія Седлецька та адвокат Анатолій Попов.

"Анатолій Попов заявив, що очікує якнайшвидшої реєстрації кримінального провадження за статтями перешкоджання професійній журналістській діяльності, незаконне збирання інформації, втручання в приватне життя і якнайшвидшого належного огляду квартири Михайла Ткача на предмет можливої наявності професійного обладнання для стеження за журналістом", - йдеться в матеріалі Радіо Свобода.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, народний депутат України Юлія Світлична закликала уряд переглянути політику розподілу коштів на покупку витратних матеріалів для карантину в школах і дитячих садах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися