Харків'яни влаштували акцію на підтримку протестів в Білорусі (відео)

Під час мітингу за права людини звучала білоруська музика

У Харкові на мітинг на підтримку протестів в Білорусі вийшли на площу Свободи близько сотні жителів. У харків'ян в руках були плакати: "Стоп диктатура", "Свободу політв'язням!", "Живе Білорусь", "Свободу Білорусі!", Повідомляє 057

Харків'яни скандували "Жыве Беларусь".

"Я прожив в Гомелі більшу частину життя. Всі впевнені, що у нас там шикарні умови роботи, високі зарплати та інше. Поспішаю розчарувати, у нас там повний пекло. Ми живемо при КДБ. Просто вдумайтеся, поки інші країни клонують тварин і відправляють машини в космос, у нас є КДБ! Я сподіваюся, що мої брати знесуть режим цього таргана, і моя країна нарешті почне розвиватися", - розповів один з учасників мітингу.

Під кінець мітингу активісти запалили файєри під білоруську музику.


Довідка "Коментарів": 9 серпня в Білорусі відбулися вибори президента. За попередніми даними, ЦВК назвала наступним главою держави чинного президента Олександра Лукашенка. Однак в мережі поширилася інформація про численні порушення і фальсифікації на різних виборчих дільницях. Білоруси вийшли на акції протесту. Вони скандують, що вибори виграла опозиційний кандидат Світлана Тихановська.
Нагадаємо, з одного з автовокзалів Харкова почав курсувати рейсовий автобус сполученням "Харків - Мінськ".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися