Через негоду на Харківщині машини витягають із снігових заметів та кюветів (Фото)

На допомогу водіям в Харківській області прийшли і рятувальники, і поліція

Сьогодні, 11 лютого,  автомобілістам,  які потрапили в скрутне становище через погодні умови, допомагають і рятувальники, і поліція. Про це повідомляють прес-служби відомств, передають "Коментарі. Харків".

У перс-службі ГУ ДСНС України у Харківській області "Коментарі. Харків" дізналися, що рятувальники витягали автомобілі із снігових заметів.

picture

Так, у Савинцях Балаклійського району водії легкових автомобілів Daewoo Lanos та ВАЗ 2106 не могли самостійно виїхати зі снігу. ДСНСники витягали машини із заметів автомобілем підвищеної прохідності. А у Коломацькому районі області Nissan взагалі прийшлося витягати з кювету. 

picture

У Відділ  комунікації поліції Харківської області "Коментарям. Харків" повідомили, що у зв’язку із погіршенням погодних умов до патрулювання залучили додаткові наряди поліції. Вони регулюють дорожній рух та негайно реагують на небезпечні ситуації на дорогах.

Так, у Балаклійському району поліцейські допомогли витягти із сніжного замету вантажівку, яку занесло по слизькій дорозі. Щоб уникнути аварійної ситуації тимчасово перекривали рух транспорту.

picture

У поліції звернулися до водіїв з проханням неухильно дотримуватися правил дорожнього руху та зважати на зміну погодних умов. Пішоходів попросили дотримуватись правил переходу дороги зокрема раптово не виходити на проїжджу частину, а при русі у темну пору доби позначити одяг світловідбиваючими елементами.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що всю ніч дорожники розчищали автошляхи Харківщини від сніжних переметів та ожеледиці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися