У Харкові "Топаза" затримали в метро за порушення заходів безпеки (фото)

У Гната Кромського не було грошей на медичну маску

У Харкові, на станції метро "Держпром" поліція затримала за відсутність медичної маски відомого сепаратиста Гната Кромського, який прославився під кличкою "Топаз". Фото з місця події з'явилося на одному з Telegram-каналів, присвячених Харкову.

"Тим часом, "Топазу" дали команду в метро надіти маску, але він її проігнорував і, схоже, отримає штраф", - написали очевидці.

У пресслужбі обласного управління ГУ НП в Харківській області підтверджують інформацію про інцидент, пише Newsroom

"За даними правоохоронців, Кромський проігнорував зауваження співробітників підземки про необхідність носити засоби захисту і спустився на платформу. Там до нього підійшов поліціянт і зробив зауваження. У відповідь "Топаз" заявив, що у нього немає грошей на покупку маски. В цей час на "Держпромі" працювала спільна комісія міськради та метрополітену. Перевірники дали йому маску, після чого харків'янин покинув станцію", - пише видання.

picture

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Олексій Кучер опублікував декларацію за минулий рік, згідно з якою у власності чиновника або його рідних є три квартири. Крім цього, пише ЗМІ, сім'я на безкоштовній основі користується житлом площею в 95 квадратних метрів. Як свідчать дані з офіційного реєстру, мова йде про нерухомість в елітному будинку №16 по вулиці Ляпунова. Ціна квартир в цьому будинку на вторинному ринку варіюється від $ 115 до 250 тисяч. Власником квартири є якийсь Кирило Андрійович Шалімов. Згідно з інформацією з відкритих джерел, у людини з таким ім'ям немає і ніколи не було бізнесу. Однак він згадується на сайті "Миротворець" як сепаратист і любитель псевдореспублік. У профайлі також є скріншоти, на яких 21-річний уродженець окупованого Стаханова говорить про те, що йому "і в Малоросії добре".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися