У Харкові жінка відмовилася одразу від двох дітей (фото)

Кинутих хлопчика і дівчинку госпіталізували та зараз вони в безпеці

У Харкові в Київський відділ поліції зі служби дітей повідомили про те, що циганка відмовляється від двох своїх дітей. Про це повідомляють поліціянти відділу на своїй сторінці в Facebook

У поліції додали, що жінка відмовилася відразу від двох своїх нащадків: хлопчика 2018 року народження і дівчатка 2019 року народження.


"На місце події виїжджала мобільна група протидії домашньому насильству. Була викликана бригада швидкої медичної допомоги та складені акти вилучення дітей. Дівчинку і хлопчика госпіталізували до обласної дитячої клінічної лікарні. Зараз дітям нічого не загрожує ", - йдеться в повідомленні Київського відділу поліції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше 12 серпня до поліцейських офіцерів Малоданилівської ОТГ (Дергачівський район) звернулася жінка і повідомила, що її чоловік, з яким вони розійшлися, прийшов в гості до їх загальної дитини та почав сварку.

Поліціянти встановили, що батьки посварилися в присутності 6-річну дитину і таким чином зробили домашнє насильство психологічного характеру відносно дитини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися