В Харкові затримали банду закладників, яка щодня продавала наркотики на 15 тисяч гривень (Фото)

Поліція проводить обшуки у підозрюваних в розповсюдженні метадону за допомогою закладок

У понеділок, 10 лютого, у Харкові поліція затримала групу торговців метадоном. Наркотики розповсюджували по всій території України. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, група наркоторговців "працювала" більше року. Наркотики розповсюджували як оптовими, так і роздрібними партіями. Торгували через так звані "закладки". Щодня реалізовували наркотиків на суму близько 15 тисяч гривень.

Наразі відомо про сімох учасників групи. У кожного з них була своя робота – одні розкладали закладки, інші фасували наркотики на дози, треті – знімали кошти та переводили гроші з електронних гаманців у готівку тощо.

picture

Організувала незаконний бізнес 49-річна харків’янка. Вона особисто організовувала поставку наркотичних засобів, контролювала надходження грошей, роздавала завдання та "заробітну плату".

З метою конспірації учасники групи постійно змінювали номери мобільних телефонів, а гроші отримували на чисельні карткові рахунки різних банків, у тому числі оформлені на інших осіб. Під час проведення низки обшуків правоохоронці знайшли та вилучили гроші, мобільні телефони, розфасовані наркотики та вже розкладені закладки.

picture

Організатору та двом співучасникам (32 та 50 років) повідомили про підозру у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ст. 307 КК України). Їх затримали. Наразі у поліції вирішується питання щодо повідомлення про підозру іншим викритим учасникам групи та обрання їм запобіжних заходів.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові затримали чоловіка, який розгулював по місту з наркотиками на 60 тисяч гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися