У Харківській області загасили велику пожежу господарських споруд (фото)

На Харківщині вогонь охопив 80 квадратних метрів

У Пересічне Дергачівського району Харківської області горіли господарські будівлі навпроти двоповерхового житлового будинку на вулиці Береговій, 75. Про це розповіли в ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники додали, що про пожежу їм повідомили 21 серпня о 3:30 ранку. На місце події прибула місцева пожежна команда, а пізніше ще два оперативних відділення 62-го і 64-го Державного пожежно-рятувальних постів ДСНС. На той момент вогонь охопив 6 господарських будівель на площі 80 кв.м. і автомобіль "Chevrolet Lacetti" 2005 року випуску на всій своїй площі в 5 кв.м.

Пізніше рятувальники встановили, що пожежа почалася саме з легкового авто, а потім відразу перекинувся на дерев'яні конструкції одного з сараїв.

Щоб загасити вогонь, застосували два пожежних стовбурів, о 04:30 рятувальники локалізували його. Завдяки оперативній роботі пожежників вийшло уникнути загоряння всього комплексу господарських споруд, який налічував близько двох десятків об'єктів.

"О 05:40 пожежу повністю ліквідували. Постраждалих немає. В її гасінні приймало участь 10 рятувальників та 2 одиниці техніки ДСНС, а також 1 автоцистерна і 3 вогнеборця МПК", - додали рятувальники.

Причина виникнення пожежі з'ясовується.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в селі Безруки Дергачівського району Харківської області по вулиці Шевченка, 20а горів склад гумових виробів. Рятувальники додали, що повідомлення про пожежу надійшло до них 19 серпня о 18:28. Вогонь покрив більшу площу практично відразу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися