У Харкові локалізували пожежу в занедбаній адміністративній будівлі (фото)

Вогонь в будові охопив 300 квадратних метрів

У Харкові в Київському районі горіло занедбане адміністративне приміщення. Про це розповіли в ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники додали, що двоповерхова будівля знаходиться за адресою вулиця Шевченка, 329. Пожежа почалася сьогодні, 22 серпня, о 1:46 ночі.

До місця виклику прибуло чотири пожежно-рятувальні підрозділи на автоцистернах. На той момент вогонь вже охопив площу в 300 кв.м.

Пожежники подали на гасіння вогню 3 пожежних стовбурів і о 3:08 локалізували його. Зараз роботи з розбирання обгорілих уламків конструкцій будівлі і їх проливання тривають. Жертв немає.

Причина виникнення пожежі з'ясовується.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Пересічне Дергачівського району Харківської області горіли господарські будівлі навпроти двоповерхового житлового будинку на вулиці Береговій, 75.
Рятувальники додали, що про пожежу їм повідомили 21 серпня о 3:30 ранку. На місце події прибула місцева пожежна команда, а пізніше ще два оперативних відділення 62-го і 64-го Державного пожежно-рятувальних постів ДСНС. На той момент вогонь охопив 6 господарських будівель на площі 80 кв.м. і автомобіль "Chevrolet Lacetti" 2005 року випуску на всій своїй площі в 5 кв.м.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися