У Харкові вночі на вокзалі шукали бомбу

Анонім надіслав ввечері до харківського СБУ повідомлення про мінування

У Харкові на вокзалі "Харків-Левада" сапери шукали вибухівку до початку першого ночі 25 серпня. Про це йдеться в щоденному звіті про оперативну обстановку в Харківській області.

У документі повідомляється, що повідомлення про мінування вокзалу надійшло від аноніма на пошту СБУ в День Незалежності, 24 серпня, о 22:25.

На місце виїхали слідчо-оперативні групи, працівники СБУ, ДСНС і фахівці вибухотехнічного управління. Пошуки вибухонебезпечного пристрою закінчилися о 00:10 ночі 25 серпня. Небезпечних предметів на вокзалі "Харків-Левада" виявлено не було.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, прокуратура передала до суду справу чоловіка, який повідомив про замінування міжнародного аеропорту "Харків". Так, повідомляється, що вранці 16 січня 2020 року невідомий подзвонив на номер "102" і повідомив про те, що аеропорт замінований. Для перевірки на місце події прибули фахівці - вибухотехніки та співробітників поліції. Після перевірки території і службових приміщень аеропорту вибухових пристроїв не знайшли.
Псевдомінером виявився 41-річний житель Харківської області. Він визнав свою провину і повідомив, що подзвонив в поліцію під дією алкоголю.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися