На Харківщині кандидат від "Слуги народу" влаштував концерт з власної агітацією за бюджетні гроші

У Дергачах концерт на День міста провели за бюджетні кошти, а під час заходу рекламували кандидата від "Слуги народу" Костянтина Жидкова

У Дергачах Харківської області 22 серпня пройшов концерт на честь Дня міста. Під час його проведення співробітники громадянської мережі ОПОРА та в команді нардепа Юлії Світличної зафіксували порушення в передвиборній кампанії.

Зокрема, в ОПОРІ зазначають, що концерт проводився за бюджетні кошти. При цьому під час заходу на екрані, який стояв на сцені, показували рекламу почесного громадянина міста Костянтина Жидкова на тлі бренду "Слуги народу".


"Під час концерту Жидков проводив лотерею, де розігрували свиней, кролів, телефони і телевізор. Його вітали музиканти на сцені, а деякі бажали удачі на виборах", - розповіли в громадянській мережі.

Крім того, організацію феєрверку також приписують Жидкову.

У команді нардепа Юлії Світличної теж відзначили явні порушення виборчого законодавства.

В системі контролю держзакупівель "Прозорро" є послуги з організації святкового феєрверку і їх оплачують з міського бюджету. Крім того, поряд з представниками влади, яких вказали на афіші Дня міста в якості почесних гостей, Костянтин Жидков також фігурує. Представники ОПОРИ вже відзначали борди з його зображенням на тлі політичної реклами партії "Слуга народу".

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в семи міських радах Харківської області зміниться кількість депутатів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися