"Дайте грошей, щоб ми катали безкоштовно": перевізник прокоментував страйк маршрутників в Харкові

Водії вимагають відшкодувати збиток. Вісім з них вже оштрафували

У Харкові триває страйк водіїв маршрутних автобусів на Рогані та ХТЗ. Ситуацію пояснив один з перевізників, передає МГ "Об'єктив"

ЗМІ передає, що у журналістів вийшло взяти коментар у директора автотранспортного підприємства "Авто-Аві" Валерія Дробушко, яке обслуговує маршрут №1200.

Він розповів, що поки йому невідомо, коли автобуси відновлять роботу. Директор АТП додав, що буде домовлятися з профільним департаментом ХОДА.

"За три дні у мене на водіїв склали 8 протоколів по 17 тисяч гривень. Хто це буде платити? Водій, напевно, дуже багато отримує, щоб оплатити 17 тисяч гривень. Вони кажуть: "Та навіщо нам їздити? Сідайте, самі їдьте, а ми йдемо - посидимо на карантині ". Це гра в одні ворота. Дайте грошей, щоб ми катали безкоштовно. Якщо грошей немає - то і катати не будемо. Якщо перевозити по 8 осіб - який тоді сенс взагалі працювати?!, - підкреслив Дробушко.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові з ранку, 27 серпня, жителі двох районів - ХТЗ і Рогані - не могли потрапити на роботу. Причиною протесту водіїв стали рейди поліції щодо дотримання карантинних обмежень в транспорті. Маршрутники не хочуть возити по 10 осіб в салоні, бо це приносить збитки перевезень. Інші водії не беруть в салон більше людина, ніж в салоні є місць для сидіння, а це створює скупчення людей на зупинках.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися