Стало відомо, де в Харкові найвищий рівень електромагнітного випромінювання

У Харкові показники зашкалюють в місцях скупчення магнітних веж

У Харкові фахівці виміряли рівні електромагнітних полів в місцях розміщення радіотехнічних об'єктів. Про це повідомляє Державна установа "Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України".

За даними відомства, найвищі рівні електромагнітних полів (9,9 мкВт / кв. См) відзначаються в контрольних точках поблизу житлових і адміністративних будівель по вул. Богдана Хмельницького. Там знаходиться зона впливу радіотехнічних об'єктів, розташованих на даху багатоповерхового будинку.

В інших точках контролю в місцях розміщення базових станцій стільникового зв'язку випромінювання виявлено на Салтівському шосе, 268; вул. Плеханівській, 92-А; бульвару Грицевця, 4; розі пр. Ювілейного і пр. Тракторобудівників; вул. Клочківська, 261 і радіоретрансляційної станції №3 по вул. Балканської, 13. Рівні електромагнітних полів склали не більше 3 мкВт / кв. см

У лабцентрі додали, що його фахівці щоквартально вимірюють рівні електромагнітних полів в місцях розміщення радіотехнічних об'єктів на території Харкова.

За результатами останніх вимірювань рівень випромінювання у всіх точках контролю не перевищував гранично допустимий.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківський метрополітен за перші пів року 2020 перевіз 65,8 млн. Пасажирів. Це на 46,5% менше, ніж за аналогічний період минулого року.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися