У Харківській області тракторист написав заяву на свою дружину за фактом вчинення домашнього насильства (фото)

Жінці села на Харківщині загрожує штраф за "виховання" чоловіка

У Харківській області в Золочівський відділ поліції звернувся чоловік зі скаргами на свою співмешканку, яка здійснює над ним домашнє насильство. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

У поліції додали, що заява чоловік написав 25 серпня. За його розповідями копи встановили, що жінка, з якою він живе, ніде не працює, любить випити та в стані алкогольного сп'яніння починає "виховувати" перебуває у цивільному шлюбі.

Так, увечері 18 серпня, коли заявник прийшов з роботи, п'яна жінка влаштувала чергову сварку і силою вигнала його з дому.

Поліціянт опитав сусідів і склав адміністративний протокол за ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення та поставив на профілактичний облік.

picture

Варто відзначити, що чоловік працює трактористом і взагалі не вживає алкоголь.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Ізюмському районі Харківської області через сварку з цивільним чоловіком судили жінку. За інформацією суду, 12 лютого 2020 роки жінка зробила сварку зі своїм співмешканцем і нецензурно лаялася на нього. У чоловіка це викликало "почуття емоційної невпевненості та завдало шкоди його психічному здоров'ю".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися