Через непогоду на Харківщині транспортні засоби опиняються у сніговому полоні та стоять у заторах

В Харківській області пасажири ледь не замерзли у автобусі, який застряг посеред дороги, а у місті знов чисельні затори та ДТП

Останні дні через непогоду на Харківщині збільшилася кількість дорожньо-транспортних пригод, місто стоїть у пробках, а на дорогах області машини витягають із снігових заметів та кюветів.

Сьогодні ввечері, 12 лютого, на окружній дорозі через ДТП виник великий затор. Він тягнеться близько 2 кілометрів. Про це повідомляють очевидці у соцмережах, передають "Коментарі. Харків".

А у вівторок, 11 лютого, Люди посеред поля чотири години чекали на допомогу, повідомляє Gromada Group Борова. У сніжний полон потрапили пасажири автобусу, який їхав з Харкова у Борову. Поблизу Підвисокого Борівського району транспортний засіб розвернуло посеред дороги. Автобус застряг у снігу. Ніяк не вдавалося зрушити з місця. Водій КРАЗу, який проїжджав повз, намагався допомогти. Але КРАЗ теж застряг.

Люди не знали, що робити та до кого звернутися по допомогу. Один із пасажирів зателефонував керівнику сільгосппідприємства Борівського району Івану Любому. Він відгукнувся – приїхав трактором та розчистив дорогу. Автобус вибрався із снігового полону та рушив за маршрутом.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що через негоду на Харківщині машини витягають зі снігових заметів та кюветів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися