У Харківській області голова РДА йде з команди Зеленського до Світличної

Глава району категорично не згодна з кадровою політикою "Слуги народу", яку в районі ініціював чинний губернатор Харківщини

У Харківській області голова Зачепилівської районної державної адміністрації Олена Петренко подала у відставку у зв'язку з незгодою з "Слугою народу" і політикою, яку зараз підтримує глава ХОДА Олексій Кучер. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook

"Прийняла рішення – я йду з посади голови Зачепилівської районної державної адміністрації. Тому, що не хочу стати частиною брудної гри, яку сьогодні ведуть голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер та перший заступник ХОДА Тетяна Егорова-Луценко. Сподівалася, як і всі жителі району на зміни, нові обличчя, стилю та методи роботи, і не згодна з тим, що "ЗЕ команда" нашого району формується не з нових облич, а з людей, які все життя перебігають з партії в партію і слугували не людям, а своїм корисливим інтересам. Саме на цьому ґрунтується моя заява на ім’я Президента України від 25.08.2020 року".

Вирішила йти на місцеві вибори з Блоком Світличної "Разом" та ініціативною групою "Реверс". Долучаюся до сили, яка зможе принести зміни нашому району на краще, а прикладів дійсно дуже багато, за останні 5 років".

Також у своїй публікації поки що голова РДА зазначає, що у співпраці з Юлією Світличної під час її губернаторства вони змогли здійснити:

- капітальний ремонт м'якої покрівлі 9-ти багатоповерхівок сел. Зачепилівка;

- капітальний ремонт Орчицької початкової школи;

- заміну покрівлі в Рунівщинської, Миколаївській ЗОШ I-III ст., Будинку культури с. Рунівщина, будівництво внутрішніх туалетів в кожному корпусі Зачепилівської ЗОШ I-III ст.

За час роботи "Слуги народу" істотних змін в облаштуванні району не відбулося.

 

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, кандидат на посаду міського голови Харкова, заступник голови правління "Харківського антикорупційного центру" Ігор Черняк оприлюднив свої принципи міського управління.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися