Стало відомо, які статті інкримінує суд в Харкові нападникам на автобус

Який розстріляв автобус під Люботином можуть дати терміни за двома статтями - хуліганство і замах на вбивство

У Харкові Київський районний суд почав розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно осіб, 27 серпня здійснили напад на автобус у Люботин. Про це повідомляє пресслужба суду

Нападникам інкримінують хуліганство із застосуванням зброї (ч. 4 ст. 296) і замах на вбивство двох і більше осіб, вчинене за попередньою змовою групою осіб з хуліганських спонукань (ч. 2 ст. 15, п.п. 1, 7, 12 ч .2 ст. 115) Кримінального кодексу України.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, під Харковом на Люботинської трасі група невідомих обстріляла автобус, в якому їхали представники ГО "За життя". У поліції розповіли, що їм подію повідомили о 19:10. На місце терміново виїхали керівництво обласного управління поліції і слідчо-оперативна група Люботинського ОП. Відомо, що під Люботином Харківського району Харківської області на шосе невідомі на "Міцубісі" загородили рух мікроавтобусу "Мерседес", в якому були представники ГО "За життя". Транспортний засіб зупинився. З автомобіля вийшло кілька людей і з травматичної зброї відкрило вогонь по мікроавтобусу, після чого зловмисники поїхали.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися