Обстріл автобусу ОПЗЖ: суд обирає запобіжний захід ще семи підозрюваним

Охорону громадського порядку біля будівлі суду здійснюють близько 250 правоохоронців

Сьогодні, 30 серпня, в районному суді Харкова по вулиці Валентіновскій проводиться судове засідання з обрання запобіжного заходу 7 особам, причетним до нападу на автобус з людьми біля Люботину 27 серпня. Крім того, в справі з'явилися ще двоє підозрюваних.

Як повідомили в прес-службі обласного "главку", в даний час у будівлі суду зібралося близько 100 городян. Охорону громадського порядку здійснюють близько 250 правоохоронців. Порушень не зафіксовано.

Раніше ми писали, що вчора, 29 серпня, Харківський суд обрав запобіжний захід дев'яти з 16 підозрюваних у нападі на автобус прихильників ОПЗЖ. Згідно з постановою судді Київського районного суду, чоловіки 60 діб знаходитимуться під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, 27 серпня на Люботинській трасі група невідомих на "Міцубісі" загородили рух мікроавтобусу "Мерседес", в якому були представники ГО "За життя". Транспортний засіб зупинився. З автомобіля вийшло кілька людей і з травматичної зброї відкрило вогонь по мікроавтобусу, після чого зловмисники поїхали.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися