В Харкові підстрелений копами чоловік у тяжкому стані (Відео)

У соцмережах Харкова пишуть, що поліцейський стріляв по машині через те, що водій хотів на нього наїхати

Сьогодні вранці, 13 лютого, до 25 лікарні Харкова доправили чоловіка з вогнепальними пораненнями. Постраждалого прооперували, він у тяжкому стані. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі Харківської міської ради.

Обставини, які стали причиною стрілянини, правоохоронці поки не коментують. Інформацію у патрульній поліції Харківщини пообіцяли надати пізніше.

Тим часом у соцмережах повідомляють, що екіпаж поліції за орієнтуванням щодо водія у стані алкогольного сп’яніння, намагався зупинити Subaru Forester. Водій не хотів зупинятися на вимогу правоохоронців та порушував ПДР.

Машина зупинилася в полі у Хролях під Харковом. Коли до неї підійшов командир роти, водій спробував здійснити на нього наїзд. Поліцейський у відповідь три рази вистрелив в бік автомобіля. Дві кулі влучили у пасажира, який знаходився на задньому сидінні машини.

Автомобіль та водія затримали біля лікарні куди останній доставив постраждалого пасажира.  У поліцейського забій середньої третини правого стегна. У пасажира два вогнепальних поранення правої лопатки і попереку, повідомляють у групі "Підслухано в поліції" в Telegram.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області водій звернувся до поліції з заявою про те, що після спілкування з копами, які зупинили його автомобіль, у нього з’явилися садна та забиття.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися