У Харкові вночі стався розбійний напад (фото)

У Немишлянському районі Харкова вкрали велику суму грошей і побили директора фірми

У Немишлянському районі Харкова троє невідомих проникли в офіс на вулиці Високовольтної пізно ввечері, побили та зв'язали директора, погрожували предметом, схожим на пістолет. В результаті вкрали велику суму грошей в іноземній валюті, повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Поліцаї додали, що з місця злочину зловмисники поїхали на "Volkswagen" синього кольору.

У поліцію звернулися о 23:30 2 вересня. На місце події виїжджали керівництво та слідчо-оперативна група, співробітники Управління карного розшуку, патрульна поліція, кінологи.

По Харкову ввели поліцейську операцію "Перехоплення", щоб зловити учасників розбійного нападу.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення в'язниці з конфіскацією майна.

picture

"Поліція Немишлянська району звертається до всіх громадян, які володіють будь-якою інформацією про особу нападників і обставини скоєння злочину, повідомити її за телефонами: (057) 93-50-40, 095 437 58 05 або по спецлінії поліції 102", - йдеться на сайті ГУ НП в Харківській області.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, під Харковом на Люботинської трасі група невідомих обстріляла автобус, в якому їхали представники ГО "За життя". У поліції розповіли, що їм подію повідомили о 19:10. На місце терміново виїхали керівництво обласного управління поліції та слідчо-оперативна група Люботинського ОП. Відомо, що під Люботином Харківського району Харківської області на шосе невідомі на "Міцубісі" загородили рух мікроавтобусу "Мерседес", в якому були представники ГО "За життя". Транспортний засіб зупинився. З автомобіля вийшло кілька людей і з травматичної зброї відкрило вогонь по мікроавтобусу, після чого зловмисники поїхали.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися