У Харківській області займуться підрахунком збитків від вигорілого лісу і села

Підрахунками збитків від вогню буде займатися глава ХОДА

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив главам Харківської та Луганської облдержадміністрацій якомога швидше дати оцінку збитку від пожеж. Про це йдеться на Урядовому порталі.

Шмигаль хоче отримати результати в короткі терміни, тому що уряд на найближчому засіданні буде розглядати бюджет на допомогу постраждалим.

"Необхідно якомога швидше підрахувати збитки й підготувати розрахунки. Люди, які постраждали від пожеж, які залишилися без даху над головою, не повинні чекати по кілька тижнів через всілякі бюрократичні перепони", - зазначив Шмигаль.

Відповідне доручення прем'єр-міністр дав головам Харківської та Луганської ОДА, Міністру фінансів Сергій Марченко та Міністру розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігорю Петрашку.

Також ситуацію в зазначених областях окремо розглядатимуть на засіданні державної комісії з питань ТЕБ та НС.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Кабінет Міністрів України розробляє проєкт допомоги постраждалим від пожеж в Луганській і Харківській областях. Володимир Зеленський взяв ситуацію під особистий контроль. Він чекає від уряду ефективного розв'язання проблем постраждалих.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися