У Харкові затримали підозрюваних в розбої і грабежі офісу (фото)

Трьом учасникам збройного пограбування підприємства загрожує до 15 років в'язниці з конфіскацією

У Харкові силовики знайшли та затримали зловмисників, які скоїли озброєний грабіж підприємства в Харкові на вулиці Високовольтній. Про це повідомив відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

В операції брали участь працівники оперативних підрозділів Управління карного розшуку, Управління стратегічних розслідувань в Харківській області ДСР НПУ, Немишлянського відділу поліції із залученням спецпідрозділів КОРД ГУНП в Харківській області та БПОП в Полтавській області.

Злочинцями виявилися рецидивісти-харків'яни 60 і 49 років, і 39-річний приватний підприємець.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. 4 вересня 2020 60-річному зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину і затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Зараз вирішується питання про повідомлення про підозру іншим співучасникам.

З санкції статті передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Немишлянському районі Харкова троє невідомих проникли в офіс на вулиці Високовольтної пізно ввечері, побили та зв'язали директора, погрожували предметом, схожим на пістолет. В результаті вкрали велику суму грошей в іноземній валюті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися