Масштабна лісова пожежа під Харковом: жителям потрібні ліки

У Facebook створили спеціальну групу по допомогу постраждалим від пожежі в Харківській області

Постраждалим від пожеж в Харківській області продовжують збирати допомогу. Про це розповіла голова організації "Свідоме волонтерство Міла "Мілада" Ніколаєнко, передає Суспільне

За словами волонтера, зараз людям вже не потрібний одяг та взуття. Сортуванням речей займається 15 осіб у Дворічанському будинку культури. Але зараз дуже потрібні медикаменти.

Для координації дій волонтерів та поновлення потреб з'явилася група в Facebook під накидки "Координаційний центр соціальних волонтерів Харківської області". Там публікують конкретні потреби постраждалих.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області в результаті пожежі на території Дворічанського лісництва вогонь знищив 22 будинки. Рятувальники розповіли, що попри те, що люди з довколишніх до пожежі населених пунктів відмовлялися евакуюватися, довелося відселити 33 людини. Також через отруєння димом в лікарню звернувся один чоловік.

"2 вересня в 12 ч. 54 хв. Поблизу с. Вороб'ївка Дворічанського району виникла пожежа в лісовому масиві. Близько 15 год. Через сильний поривчастий вітер (до 15 м / с) змінних напрямків пожежа набула подальшого розповсюдження в напрямку населених пунктів Гороб'ївка і Гряниківка. в результаті пожежі знищено 22 житлових будинки, відселені 33 людини та через отруєння продуктами горіння за медичною допомогою звернулася 1 людина ", - сказано в ранковому зведенні рятувальників.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися