Харківська поліція опублікувала знімки з місця великої пожежі в області (фото)

У Дворічанському районі поліціянти допомагають місцевим жителям і цілодобово стежать за порядком

У Дворічанському районі Харківської області сили особового складу трьох територіальних підрозділів та бійці патрульної поліції особливого призначення "Схід" охороняють громадський порядок і допомагають місцевому населенню. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Правоохоронці опублікували серію фотографій з місця подій.

"Поліцаї цілодобово патрулюють територію районів для забезпечення громадського порядку та регулювання дорожнього руху, надають посильну допомогу місцевому населенню, в тому числі в транспортуванні особистих речей, охороняють населені пункти, щоб не допустити розкрадання майна потерпілих", - йдеться в повідомленні ГУ НП.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, Постраждалим від пожеж в Харківській області продовжують збирати допомогу. Про це розповіла голова організації "Свідоме волонтерство Міла "Мілада" Ніколаєнко, передає Суспільне.
За словами волонтера, зараз людям вже не потрібний одяг та взуття. Сортуванням речей займається 15 осіб у Дворічанському будинку культури. Але зараз дуже потрібні медикаменти.
Для координації дій волонтерів та поновлення потреб з'явилася група в Facebook під накидки "Координаційний центр соціальних волонтерів Харківської області". Там публікують конкретні потреби постраждалих.  



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися