Заступника Кучера викрили у фальсифікації тесту на COVID-19: чиновниця нарікає на технічну помилку

Тетяна Єгорова-Луценко повідомила, що її тест на COVID-19 був негативним, але наводить досить суперечливі аргументи

У Харкові перша заступниця голови ОДА Тетяна Єгорова-Луценко захворіла. Про це сьогодні повідомило видання Depo.Харків з посиланням на телеграм-канал "Слобожанський ліфтер".

"За нашою інсайдерської інформацією, у заступника губернатора Єгорової-Луценко коронавірус. Це означає, що всі, хто з нею спілкувався, підлягають самоізоляції, включаючи учасників заходів при візиті Зеленського в Харків", - говорилося в повідомленні.

Незабаром після цього телеграм-повідомлення на своїй сторінці в Фейсбук Єгорова-Луценко оприлюднила фото результатів аналізу на коронавірус. Згідно з наданим фото, вірусу у заступника голови ОДА не виявили.

"Спасибі всім, хто турбується про моє здоров'я. На щастя, результат тесту на COVID-19 - негативний. Роблю все, щоб якомога швидше повернутися на роботу. Всім - 36,6!" - написала вона.

f0j6wtyWCw1Yz1PQiQ0aikBMx.png


У той же час на оприлюдненому листі час і дата отримання аналізу - 16:00 середи, 2 вересня. А дата взяття біоматеріалу - 3 вересня.

Після цього поста чиновниці в телеграм-каналі "Слобожанський ліфтер" з'явилася наступна публікація, автори якої стверджують, що довідку заступник голови ОДА отримала відразу після ранкової публікації.

"І, власне кажучи, з цього моменту починається все найцікавіше. Зверніть увагу на дату тесту: 2.09.2020 16:00. Справа в тому, що в цей час 2 вересня Зеленський проводив зустріч у Харкові в приміщенні Юракадемії з представниками бізнесу, в якій брала участь Єгорова-Луценко. Захід розпочався о 15:30 і тривав не менше ніж годину! Присутність Єгорової-Луценко на зустрічі підтверджується її ж фотками в Fb. Все це означає тільки одне: Єгорова-Луценко фізично не мала можливості здати тест о 16:00 в обласній клінічній лікарні. Вона в цей час перебувала в іншому місці! А, значить, опублікована довідка є фіктивною", - йдеться в повідомленні.

Автори повідомлення припустили, що Єгорова-Луценко намагається приховати справжній результат проведеного аналізу.

"У будь-якому випадку ми бажаємо Єгоровій-Луценко одужання. Інша справа, що підроблена довідка, видана обласним лабораторним центром, - це злочин, який має і, повірте, буде розслідуватися. Тут цілий спектр співучасників, - йдеться в повідомленні. - За нашою інформацією, у Харківській ОДА величезна кількість захворілих на COVID-19 і зараз робляться злочинні зусилля для приховування цієї ситуації".


У відповідь на цю інформацію у Фейсбук Єгорова-Луценко в наступному пості заявила, що розбіжності в даті й часу забору та отримання біоматеріалу для проведення аналізів нібито пов'язані з технічною помилкою лаборанта. Чиновниця опублікувала виправлений результат аналізу, де час забору - 16:00 четверга, 3 вересня.

Але публікація чиновниці викликала ще більше питань. Адже, судячи з фотографій, результат від 27 серпня завірений не тільки підписами, а й печатками. Водночас результат від нібито 3 вересня - лише підписами без печаток.

picture

Як раніше повідомляли "Коментарі", за минулу добу в Харківській області зафіксували 139 нових випадків зараження COVID-19. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися