У Харкові напали на офіс ЛГБТ-організації

Ситуацію з нападом на "Прайд Хаб" прокоментували в націоналістичної організації

У Харкові невідомі розбили вікна офісу організації рівні права "Прайд Хаб". Про це повідомляє Суспільне

За словами співробітників центру розбиті вікна вони помітили, коли прийшли на роботу з ранку 7 вересня.

Також вони зазначають, що це не перший напад на організації. За минулий тиждень на них нападали вже два рази. "Прайд Хаб" пов'язує агресію стосовно них через те, що в організації розпочався тиждень заходів до "ХарківПрайд-2020". У попередні випадки невідомі закидали вхід в хаб яйцями та залишили на фасаді будівлі, де він знаходиться, гомофобні написи.

Координатор центру зазначила, що вони вже звернулися в поліцію і залишили там заяву про напад на них. У правоохоронців є записи з камер спостереження. Співробітники "Прайд Хаба" підраховують збитки.

При цьому, вчора, 7 вересня, в Telegram-каналі націоналістичної організації "Фрайкор" з'явилося повідомлення:

"Невідомі захисники Конституції надіслали фото наслідків нічного вітру, який сьогодні сильно поплескав місцевий розплідник збочень".

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, під Харковом на Люботинської трасі група невідомих обстріляла автобус, в якому їхали представники ГО "За життя". У поліції розповіли, що їм подію повідомили о 19:10. На місце терміново виїхали керівництво обласного управління поліції та слідчо-оперативна група Люботинського ОП. Відомо, що під Люботином Харківського району Харківської області на шосе невідомі на "Міцубісі" загородили рух мікроавтобусу "Мерседес", в якому були представники ГО "За життя". Транспортний засіб зупинився. З автомобіля вийшло кілька людей і з травматичної зброї відкрило вогонь по мікроавтобусу, після чого зловмисники поїхали.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися