У Харкові з футбольного клубу пішов воротар

Ім'я нового голкіпера ФКМХ поки не називається

З харківського футбольного клубу "Металіст-1925" пішов 19-річний воротар. Про це повідомляється на офіційному сайті команди.

Арсен підписав контракт з харківським клубом в середині серпня 2019 го року. Провів лише один матч у Першій лізі України проти "Кременя" в 30-му турі минулого сезону (4: 2), де пропустив два м'ячі.

"Керівництво ФК "Металіст 1925" дякує Арсену за сумлінне ставлення до тренувального та ігрового процесів і бажає успішного продовження професійної кар'єри", - йдеться на офіційному сайті команди.
Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 5 вересня, нова футбольна команда "Металіст 1 925" відіграла перший домашній поєдинок нового сезону.
Матч пройшов з глядачами. Квитки можна було придбати в інтернеті і їх можна було показувати на вході в електронному вигляді. Пускати на стадіон почали за годину до її початку. Єдина умова - дотримуватися карантинні норми.
Матч в Харкові - не єдиний, який відбувся з уболівальниками. Про те, що можна заповнити вболівальниками 25% місць на стадіонах заявили клуби в Києві та Херсоні: "Оболонь" - "Верес" і "Кристал" - "Миколаїв". Продаж квитків проводилася з розрахунку не більше чверті від загальної кількості місць на стадіоні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися