Харків готовий до опалювального сезону на 99%, - мерія

У той же час відомче житло готується до опалювального сезону не так успішно

У Харкові з 7849 житлових будинків комунальної форми власності до нового опалювального сезону підготовлено 99%. Про це повідомили в прес-службі горосовета.

Відзначається, що підготовка до зими ЖК, ЖБК та ОСББ знаходиться на рівні 70%: з 766 будинків приймати тепло готові 536. У той же час відомче житло готується до опалювального сезону не так успішно. Також повідомляється, що в даний час спеціалізовані комунальні підприємства готують до зими техніку, заготовляють пісок і сіль для посипання прибудинкових територій.

Як повідомила заступник директора Департаменту комунального господарства Руслана Колодна, КП "Харківські теплові мережі" в рамках підготовки до опалювального сезону на 1 вересня підготувало 230 квартальних і локальних котелень (96%), вісім районних котелень (71%), 228 центральних та індивідуальних теплових пунктів (80%), а також 982 км тепломереж.

За її словами, підприємство вже замінило понад 33 км магістральних і внутрішньоквартальних теплових мереж і до кінця року планує довести цей показник до 80 км.

Крім того, всі заходи з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період були виконані на КП "Харківводоканал". Станом на 1 вересня підприємством проведена перекладка та санація 14 км водопроводу.

Читайте також: У Харкові з гонки на пост мера вибув один з кандидатів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися