Свою версію конфлікту під Харковом озвучив водій Subaru, у яку стріляв патрульний (Відео)

Адвокат патрульного, який стріляв по автівці під Харковом, повідомив, що «потерпілий» вже зникав з місця ДТП

Водій Subaru, що тікала від поліції та у яку стріляв патрульний під Харковом, озвучив свою версію подій. Відповідне відео з’явилося на Telegram-каналі "Харьков 1654", передають "Коментарі. Харків". 

Чоловік розповів, що він тверезий і щоб підтвердити це, здав всі необхідні аналізи. Крім того водій сказав, що на патрульних автомобілем не наїжджав і, начебто, у полції є відео, яке може підтвердити його слова. При цьому, чому він тікав та не зупинився на вимогу патрульних, водій не повідомив.

Тим часом адвокат патрульного Євген Мельниченко, на своїй сторінці у Facebook написав: "Потерпілий" вже зникав з місця ДТП у 2017 році! Це не перші його спроби уникнути відповідальності разом з водієм!". Адвокат також повідомив, що копа затримують слідчі ДБР і "скоро патрульна поліція буде тільки спостерігати за правопорушниками".

У ДБР відкрили кримінальне провадження  за фактом перевищення влади або службових повноважень (ч. 3 ст. 365 КК України) та повідомили, що пасажир, який перебував на задньому сидінні машини, отримав два проникаючі поранення в спину та поперек з розривом правої легені. Наразі він перебуває у лікарні у тяжкому стані.

Раніше "Коментарі. Харків"  писали, що у поліції розповіли свою версію конфлікту та пояснили, чому патрульний відкрив стрілянину по машині під Харковом.



Джерело: https://kharkov.comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися