Коксохім продовжує отруювати харків'ян: поліція не приймає заяву

Поліція розслідує відмову своїх співробітників прийняти заяву по «Коксохіму»

У Харкові поліцейські не прийняли заяву про забруднення навколишнього середовища. Інформація про дії поліцейських, супроводжувана відповідним відео , з'явилася на сторінці групи "Харків без Коксохіму" в Facebook.

На відео видно, що працівники Новобаварського відділу поліції відмовляються прийняти заяву від представників ініціативної групи громадян, які вимагають припинення діяльності "Коксохіму", який, на їхню думку, забруднює навколишнє середовище.

Як передає MyKharkiv, посилаючись на прес-службу обласного "главку", поліція розслідує відмову своїх співробітників прийняти заяву по "коксохіму". Відзначається, що інформація внесена до Єдиного облік Новобаварського відділу поліції. Всі обставини події встановлюються в рамках службового розслідування.

У поліції нагадали, що за фактом забруднення повітря слідчими Новобаварського відділу поліції проводиться досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст. 241 (забруднення атмосферного повітря) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, харків'яни неодноразово виходили на мітинги проти роботи Коксохімічного заводу. Крім того один з ініціаторів мітингу Олександр Константинов організував петицію на сайті президента, а тепер збирається їхати до Києва до Офісу президента.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися