На Харківщині закупили центнер курячого філе по 233 гривень за кілограм

Угода була підписана без проведення аукціону

У Харківській області чиновники районної держадміністрації підписали угоду на покупку курячого філе по 233 грн. за кілограм. Про це розповіли в "Харківському антикорупційному центрі".

За відомостями активістів, відділ освіти Ізюмської районної державної адміністрації уклав угоду з ФОП Бовдуй Сергій Сергійович про придбання 107 кг курячого філе вартістю 25 тис. грн. Вартість 1 кг філе становить 233,6 грн. При цьому договору та інших документів в системі "Прозорро" немає. Угоду підписали без проведення аукціону, відзначили в ХАЦ

Примітно, що ринкова ціна курячого філе втричі дешевше. На початку року цей же відділ освіти купував філе в того ж постачальника по 107 грн за 1 кг. Тобто більш ніж в два рази дешевше. Також КНП "Обласний протитуберкульозний диспансер №4", який розташований в тому ж Ізюмі, уклав угоду на придбання курячого філе по 80 грн / кг.

"Всього ФОП Бовдуй Сергій Сергійович, за даними системи "Прозорро", отримав бюджетних підрядів на суму 1,5 млн грн", - зазначили антикорупціонери.

Читайте також: Житель Харкова підробляв рецепти і купував заборонені медикаменти.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися