Харківський госпіталь прийняв військових, які підірвалися в зоні ООС (фото)

У поранених в донецькій області бійців стан стабільний та задовільний

У Харківський військово-медичний клінічний центр Північного регіону привезли двох військовослужбовців, які вчора, 15 вересня, підірвалися на гранатній розтяжці під селищем Шуми в Донецькій області. Про це повідомляється на сторінці медичного закладу в Facebook

еромедичною евакуацією до військово-медичного клінічного центру Північного регіону було доставлено двох військовослужбовців ЗСУ, які 15.09.20 року в районі населеного пункту Шуми Донецької області внаслідок вибуху гранати типу РГД-5, встановленої, імовірно, у вигляді розтяжки, отримали поранення, стан поранених стабільний, задовільний", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 27 липня, близько трьохсот осіб брали участь в акції "Захист Захисників - захисти Україну" під стінами Харківської обласної державної адміністрації (ХОДА). Акція почалася о 19:00. Мітингувальники виступали проти "повного всеосяжного перемир'я" в зоні бойових дій на Донбасі. Вони вважають, що дана угода робить з української армії мішень, бо солдати ЗСУ не матимуть права ходити в розвідку, а за опір противнику їх можуть дати дисциплінарне покарання. Акцію організував Штаб опору капітуляції, в який входять ветеранські та патріотичні організації. Люди, які прийшли під стіни ХОДА тримали в руках плакати з написами "Зеленський відповість за все" і вигукували "Зелю геть!" і "Зелю на нари!".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися