У Харкові на вокзалі водій з молотком накинувся на автомобіль

Постраждалих біля Південної залізниці немає, поліція розбирається на місці

У Харкові сьогодні вранці, 19 вересня, о 8:37, на Південному залізничному вокзалі між двома водіями стався конфлікт. Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ НП в Харківській області.

Поліцаї розповіли, що цей час проїжджали повз вокзал і помітили, як на вулиці Благовіщенській чоловік з молотком намагається розбити вікна машина марки "Mercedes".

На місці події копи встановили, що між водіями стався конфлікт на дорозі біля Пересічного. Водій "KIA" пішов за "Mercedes" і в Харкові біля Південної залізниці, дістав молоток і почав бити скло в машині опонента.

Зараз 53-річного водія "KIA" доставили в Холодногірський відділ поліції. З ним працюють слідчі.

В результаті події ніхто не постраждав. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові п'яні молоді люди при затриманні побили 25-річного сержанта поліції. Затриманих правопорушників доставили у відділ поліції. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п'яти років. Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися