Під Харковом митники зупинили фури з контрабандою на півмільйона гривень (фото)

Подальшу долю контрабандистів вирішить суд

У Харківській області на прикордонному пункті пропуску "Гоптівка" митники зупинили дві фури з контрабандою. Про це повідомили в Східному регіональному управлегіі ДПСУ.

За словами правоохоронців, за кермом "РЕНО" і "МАН" були українці, які в'їхали з Росії і, згідно з документами, везли газетний папір і комплект шасі для автомобіля.

Однак під час перевірки виявилося, що вантажівки з напівпричепами були буквально нашпиговані тайниками з незадекларованим товаром. У конструктивних порожнинах кабін, причепів і в особистих речах далекобійників були заховані запчастини для авто та побутова хімія.

Представники митниці склали протокол про порушення митних правил і вилучили даний вантаж. Попередня вартість товару склала понад півмільйона гривень. Подальшу їх долю вирішить суд.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що  на контрольному пункті пропуску "Гоптівка", що в Харківській області на кордоні з РФ, прикордонники Харківського загону припинили спробу дати їм хабар. Громадянин іншої країни хотів перетнути "Гоптівку" без огляду.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися