У ДТП на Льва Ландау в Харкові загинули дві жінки (Фото, відео)

Очевидці стверджують, що смертельна ДТП сталася на пішохідному переході

Сьогодні вдень, 14 лютого, на проспекті Льва Ландау у Харкові сталася смертельна ДТП. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Зараз поліція встановлює всі обставини смертельного травмування пішоходів. На місці події працюють слідчо-оперативна група та патрульна поліція.

Наразі відомо, що ДТП сталася о 15:10. 36-річний водій Mitsubishi скоїв наїзд на двох пішоходів. Від отриманих травм вони загинули. Постраждалі - жінки. На вигляд їм близько 50-60 років. Полиция встановлює їх особи.

Правоохоронці розповіли, що повідомлення зареєстровано в Єдиному обліку Слобідського відділу поліції. Слідчі вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.  

Тим часом, фотографїі та відео з місця дорожньо-транспортної пригоди очевидці викладають у соцмережі. Вони кажуть, що все сталося на пішохідному переході і наголошують про необхідність встановити світлофори на цій ділянці дороги. Крім того, повідомляють, що машина їхала на великій швидкості.

 

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові літня жінка, яка порушила правила дорожнього руху, загинула під колесами машини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися