Поліція розслідує покупку будинку Діда Мороза за 6 мільйонів гривень

Правоохоронці підозрюють, що ціна була завищеною

У Харкові поліція розслідує покупку будиночка Діда Мороза за 6 мільйонів гривень. За даними правоохоронців, співробітники "Харківзеленбуду" купили будинок Діда Мороза для площі Свободи за завищеними цінами.

"Проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що посадові особи СКП "Харківзеленбуд", зловживаючи службовим становищем всупереч суспільним інтересам, уклали договір на закупівлю тимчасового збірно-розбірного будинку (будиночок Діда Мороза) за завищеними цінами, чим спричинили тяжкі наслідки", — передає Харківський антикорупційний центр.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові на демонтаж новорічного містечка на площі Свободи і декоративних елементів витратять мільйон гривень. Договір на демонтаж обладнання, розташованого в центрі міста, уклали 17 січня. Згідно інформації в системі закупівель Prozorro, замовником виступило комунальне підприємство "Міський інформаційний центр". Виконавцем став Антон Самусєв. Виконавець до 31 січня демонтує центральну міську ялинку, 10 декоративних ялинок, ілюмінацію "Зоряне небо", а також інші скульптурні композиції та декоративні елементи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися