У старому Харкові горів житловий будинок: є жертви (фото)

Рятувальники гасили пожежу на історичній вулиці сім годин

У Харкові на вулиці Конторській, 18, що в історичному центрі міста, загорівся житловий старий двоповерховий будинок. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області у себе на сайті.

Рятувальники розповіли, що дзвінок їм надійшов 24 вересня о 18:10. Сталася пожежа у квартирі на другому поверсі житлового восьмиквартирного будинку. Полум'я перекинулося на дах.

До моменту приїзду першого пожежно-рятувального підрозділу ДСНС вогонь вже охопив 200 кв.м. даху будинку. На місце події відправили додаткові сили. Всього в ліквідації пожежі брало участь 56 осіб особового складу та 16 одиниць техніки ДСНС.

"Під час проведення розвідки на сходовій клітці пожежники виявили тіло загиблої 30-річної жінки, а потім в у вогні квартири - загиблого 58-річного чоловіка", - йдеться в повідомленні ДСНС.

На гасіння вогню було подавали 8 пожежних стволів, сформували 5 ланок газодимозахисної служби. Завдяки зусиллям рятувальників о 19:47 пожежу вийшло локалізувати. Остаточна ліквідація відбулася вже 25 вересня о 1:10.

Причина виникнення пожежі з'ясовуються.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в селі Слобожанське Зміївського району рятувальники запобігли пожежа в житловому багатоквартирному будинку. Пожежники отримали дзвінок з повідомленням про подію 18 вересня о 14:47. Горіла одна з квартир двоповерхового багатоквартирного будинку за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 9, с. Слобожанське, Зміївського району області. Передбачуваною причиною пожежі рятувальники називають необережність при палінні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися