У центрі Харкова горів будинок, в якому жили безпритульні (відео)

Про постраждалих від вогню на Центральному ринку поки нічого не відомо

У Харкові, на вулиці Чоботарській, що біля Центрального ринку, загорівся нежитловий будинок. Про це повідомив ресурс АТН з посиланням на ДСНС.

Інформація про спалах надійшла рятувальникам о 21:30 25 вересня. Їм повідомили, що горить нежитлова будівля, яке знаходиться майже навпроти автостанції Центрального ринку.

У ДСНС розповіли, що виклик надійшов від сусідів, які побачили вогонь. За їх словами, в цьому будинку, який був частково без даху, останнім часом жили бездомні. Будівля знаходиться в нежитловому фонді.

Сусіди неодноразово скаржилися на цей занедбаний об'єкт. Під голим небом бездомні розводили багаття. Мешканці сусідніх будинків відзначили, що чули вибух, а потім вогонь швидко піднявся вгору. Полум'я охопило площу в 300 кв.м.

Пожежу локалізували. У будинку залишилися дерев'яні конструкції залишків даху і прошарку стін. Вони сприяли поширенню вогню.

Інформація про постраждалих поки немає.

АТН виклали відео з місця подій.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові на вулиці Конторській, 18, що в історичному центрі міста, загорівся житловий старий двоповерховий будинок. Рятувальники розповіли, що дзвінок їм надійшов 24 вересня о 18:10. Сталася пожежа у квартирі на другому поверсі житлового восьмиквартирного будинку. Полум'я перекинулося на дах. До моменту приїзду першого пожежно-рятувального підрозділу ДСНС вогонь вже охопив 200 кв.м. даху будинку



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися