Холодно і похмуро: яку погоду очікувати харків'янам на вихідних

Істотних опадів не передбачається

У Харкові та області на цих вихідних, 15 - 16 лютого, очікується мінлива хмарність, без істотних опадів, слабкий туман, на дорогах ожеледиця. Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

У суботу, 15 лютого буде південний  вітер, 5 - 10 м / с. Температура вночі 3 - 8 ° морозу, вдень 0 - 5 ° тепла. По місту: температура повітря вночі 4 - 6 ° морозу, вдень 1 - 3 ° тепла.

У неділю, 16 лютого , очікується вітер змінних напрямків, 3 - 8 м / с. Температура вночі 4 - 9 ° морозу, вдень від 1 ° морозу до 4 ° тепла.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові поліція розслідує покупку будиночка Діда Мороза за 6 мільйонів гривень. Правоохоронці підозрюють, що ціна була завищеною.

"Коментарі. Харків" також повідомляли, що в Харкові на демонтаж новорічного містечка на площі Свободи і декоративних елементів витратять мільйон гривень. Договір на демонтаж обладнання, розташованого в центрі міста, уклали 17 січня. Згідно інформації в системі закупівель Prozorro, замовником виступило комунальне підприємство "Міський інформаційний центр". Виконавцем став Антон Самусєв. Виконавець до 31 січня демонтує центральну міську ялинку, 10 декоративних ялинок, ілюмінацію "Зоряне небо", а також інші скульптурні композиції та декоративні елементи.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися