Харківська поліція затримала підлітка за наругу над державною символікою

Мотиви свого вандалізму над одним з головних державних символів країни тінейджер пояснити не може

Харківським правоохоронцям Баварського району міста 2 жовтня о 20:33 надійшло повідомлення про те, що на території дитячого садка по вулиці Пермській невідомі зірвали державний прапор з фасаду будівлі та пошкодили його. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліційні встановили, що злочин скоїв 14-річний харків'янин.

За даним фактом слідчі Новобаварського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 338 (наруга над державними символами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 850 гривень або арешт на строк до 6 місяців або позбавлення волі на строк до 3 років. Проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в центрі міста, біля градусника на Сумської вночі на цьому тижні невідомі пошкодили стоїть там піаніноЗа словами PR-директора фестивалю Kharkiv Music Fest Ірини Пелипко, вандали поламали нижню панель і зараз на піаніно практично неможливо грати. Організатори збираються протягом тижня відновити інструмент.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися