Главу ХОДА викликали на допит у справі про катастрофу АН-26

Губернатор Харківської області вважає, що його викликали як головного свідка

Главу Харківської державної обласної адміністрації викликали на допит у справі про катастрофу військового літака АН-26 під Харковом. Про це він заявив під час вчорашнього ефіру, 5 жовтня, на телеканалі ZIK.

Губернатор обурився і поставив риторичне питання через те, що він не розуміє, як кого у справі про катастрофу АН-26 його можуть викликати.

"Я вже сьогодні отримав телефонний дзвінок від слідчого ДБР, який викликав мене на допит. На допит як свідка я запрошений. Ну, вдумайтеся: як головного свідка трагедії, напевно, так? Хоча я йому повідомляю, що я йому можу повідомити виключно ту інформацію, яка у мене є ", - сказав Кучер.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, командування Повітряних сил Збройних сил України жорстко розкритикувало необґрунтовані заяви голови Харківської обласної державної адміністрації Олексія Кучера щодо краху АН-26 під Харковом. Йдеться про програму "Свобода слова" Шустер online, на яку недавно прийшли авіаційні експерти, політики, чиновники, щоб обговорити наболілі питання щодо авіації Повітряних Сил, щоб відповісти на питання громадськості та допомогти глядачеві зрозуміти, що ж сталося на борту Ан-26Ш, і нам робити далі з військовою авіацією в непростій ситуації, в країні у стані війни. Також на ефір прийшов командувач Повітряних Сил ЗС України генерал-полковник Сергій Дроздов.
"Хоча на ефір пан Кучер не прийшов, наживо він ганебно перейшов на особистості та дорікнув командувачу Повітряних Сил, на кшталт літаку, на якому знаходився його (Сергія Дроздова) син, дали пріоритет при посадці. Мовляв, ця хвилина могла вплинути на успішну посадку Ан-26Ш. Брехня і маніпуляція! ", - йдеться в повідомленні Командування ВС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися