У Харкові поліція знайшла зниклу дівчину-підлітка

Ніяких протиправних дій відносно неї вчинено не було

Харківські правоохоронці знайшли зниклу неповнолітню дівчину. Як з'ясували поліцейські, 16-річна втікачка перебувала вдома у свого знайомого, повідомили у відділі комунікацій ГУ НП в Харківській області.

За даними "главку", ніяких протиправних дій відносно неї вчинено не було. Про те, що дівчина зникла заявила її мати. 14 лютого вона прийшла до Немишлянського відділу поліції і розповіла, що її донька пішла з дому та не повернулася.

На пошуки дівчини був орієнтований особовий склад відділу поліції. 16 лютого співробітники Немишлянського відділу поліції встановили місцезнаходження розшукуваної і повернули додому.

Поліцейські провели профілактичну бесіду з неповнолітньою. У відношенні матері дівчини працівниками поліції буде складено адміністративний протокол.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові "Феміда" винесла вирок чоловікові, який побив свою племінницю. Про це йдеться у документі, який опублікований на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень. Зазначається, що конфлікт почався зі сварки підсудного з матір'ю.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися