У Харкові зловили водія, який на смерть збив пенсіонерку

Водієві фури 51 рік і його затримали разом з машиною

У Харкові зловили водія, який сьогодні з ранку збив на смерть пенсіонерку на перехресті вулиць Конєва та Полтавський Шлях. Про це повідомили в Telegram-каналі "ВЕХА".

"Новобоварський ВП і УПП затримали чоловіка, 1969 року народження разом з авто, який на смерть збив сьогодні жінку на Полтавському Шляху", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, в Харкові біля перехрестя вулиць Конєва та Полтавський Шлях фура на смерть збила пенсіонерку. Водій втік з місця події. Фургон білого кольору збив людину і водій не зупинився, щоб допомогти. Поліційні оглянули місце події та встановлюють особу того, хто був за кермом автомобіля. Поліція оголошувала план "Перехоплення".

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові вночі з 6 на 7 жовтня водій машини марки BMW на швидкості збив 16-річну дівчину, яка переходила дорогу в районі Ботанічного саду. У відділі комунікацій поліції ГУ НП в Харківській області підтвердили факт аварії в Шевченківському районі та додали, що зараз постраждала з численними травмами госпіталізована в міську клінічну лікарню швидкої й невідкладної медичної допомоги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися