Харківська поліція розпочала кримінальне провадження у справі про концерт Ірини Білик

Правоохоронців цікавлять дистанція, маски, антисептики та інше

Харківська поліція після концерту Ірини Білик 5 жовтня в Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого почала розслідування щодо дотримання публікою карантинних норм. Про це заявив начальник Нацполіціі області Валерій Сокуренко, передає Суспільне.

Концерту співачки будуть давати правову оцінку.

"Він був перенесений на жовтень, вважали тоді, що квітень - це пік захворюваності, розраховували, що в жовтні у нас буде зовсім інша епідемічна ситуація. Кримінальне провадження внесено, ми організаторів викликаємо, розбираємося, відео з соцмереж, правова оцінка буде надана" - зазначив Сокуренко.

Він додав, що кримінальне провадження відкрили по ст. 325 ("Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб").

У пресслужбі університету заявили, що виш не організовував концерт, приміщення дали в оренду.

На Facebook Палацу студентів також опублікували відео, на якому видно, що між глядачами в залі є дистанція. Частина людей в масках.

"Вчора з дотриманням всіх санітарних норм відбувся довгоочікуваний концерт зірки української естради Ірини Білик", - йдеться в написі під відео.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, глава Адміністрації Новобаварського району в Харкові Тетяна Цибульник заперечує причетність влади до організації концерту співачки Олі Полякової, який пройшов з порушенням карантинних вимог на День вчителя. На самих афішах до заходу харків'ян запрошували від імені команди Геннадія Кернеса, який сам зараз хворіє коронавірусів. Представник Блоку Кернеса Вікторія Маренич не підтвердила, що це був партійний захід, глава прес-служби Харківського міськради Юрій Сидоренко коментар не дав. Для поліції досі залишається таємницею, хто організував концерт.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися