Харкові шукають зловмисників, які підклали вибухівку до входу у Французький бульвар

У Харкові в урні біля входу до торговельного центру знайшли вибуховий пристрій

Сьогодні вночі, 17 лютого, біля входу до торговельного центру по вулиці Академіка Павлова у Харкові виявили вибухонебезпечний предмет. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області. 

Повідомлення до поліції надійшло о 01:05. На виклик прибули спеціалісти вибухотехнічного управління ГУНП в області та слідчо-оперативна група Московського відділу поліції.

Вибухонебезпечний предмет лежав в урні. Як з’ясувалося, вибухівка була саморобною. Вибуховий пристрій знешкодили.   

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258 КК України (терористичний акт) та шукають осіб, причетних до злочину. Їм загрожує від п'яти до десяти років тюрми з конфіскацією майна.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові чоловік розгулював по центру міста з гранатою в кишені куртки. Його затримали у вестибюлі на станції метро "Площа Конституції".

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що у лісі під Харковом знайшли схрон з боєприпасами. Невідомі закопали цілий арсенал: близько 300 набоїв до різних видів зброї, пістолет, 2 магазини і гранату Ф-1 часів Другої світової війни з запалом.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися