У Харківській області горіла багатоповерхівка. Є жертви (фото)

Пожежа в будинку міг початися через необережне куріння

В Ізюмі Харківської області загорілася житлова п'ятиповерхівка. Про це розповіли в ГУ ДСНС в Харківській області.

Пожежники розповіли, що дзвінок про займання надійшов до них 16 жовтня о 19:09. Горів п'ятиповерховий житловий будинок за адресою вул. Софійська, 2а.

На місце події негайно виїхали 2 відділення 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистернах та автодрабина. Рятувальники встановили, що на верхньому, п'ятому поверсі, в одній з квартир горіли домашні речі на площі близько 3 кв.м. На сходовому марші було сильне задимлення. Жителі могли отруїтися продуктами горіння. Рятувальники видалили дим, а перед цим евакуювали 15 мешканців будинку.

О 19:51 вогонь локалізували, о 20:20 - повністю ліквідували.

Під час гасіння вогню в осередку пожежі рятувальники знайшли тіло загиблого 58-річного господаря оселі. За попередніми даними займання сталося через необережність загиблого при курінні.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Лозовій в результаті необережності при палінні постраждала жінка. 10 жовтня, о 9:59 надійшла інформація про пожежу в п'ятиповерховому житловому будинку в Лозовій. До місця події одразу виїхав пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС. На момент його прибуття вогнем були охоплені домашні речі на балконі та диван.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися